Daddel-græskarkugler
Hvad enten du har brug for lidt sundere sødt til aftenkaffen eller til en sød godbid i madpakken, så er disse nemme daddel-græskarkugler sagen!Til mange daddel-græskarkugler
150g bagt og most græskar fx Hokkaido græskar
125g udstenede dadler
75g mandler
75g valnødder
50g revet kokosmel
4 spsk. ahornsirup
1 stor spsk. Pumpkin Pie Spice (link)
¼ tsk. havsalt
Kombiner alle ingredienserne i en foodprocessor eller stærk blender og blend ingredienserne sammen til en klæg formbar dej. Smag dejen til.
Foto: Sabine Murati
Foto: Sabine Murati
Tril dejen til små mundrette kugler.
Foto: Sabine Murati
Daddel-græskarkuglerne kan opbevares en uges tid på køl eller fryses ned for længere holdbarhed.
Sabine Murati er uddannet naturopath i biologisk medicin fra Institut for Biologisk Medicin. Hun er bosat i Canada og blogger om stenalderkost og sundhed på www.mypaleopantry.com.