Xavi: Barcelona er klar til at snuppe mesterskabet

admin

10 år siden

|

14/05/2014

Dagens topnyheder

Atlético Madrid vinder det spanske fodboldmesterskab med uafgjort eller en sejr på Camp Nou lørdag aften.

Hjemmeholdet fra FC Barcelona vinder med en sejr over førerholdet i Primera Division. Det er faktum inden sidste spillerunde.

Der er lagt op til en gyser, men Barcelona-stjernen Xavi siger, at han og holdkammeraterne ikke lader den uventede chance for mesterskabet glippe.

- For nogle uger siden så det sort ud, og vi troede, at vi havde tabt mesterskabet, men vi har fået en chance til. Vi spiller på hjemmebane foran vores fans, og vi har alle fordele til at vinde. Vores fans skal støtte os på grund af det, vi spiller om.

- Dette er en historisk chance, og det bliver en spektakulær finale. Alle, som troede, at vi fortsat havde en chance, blev kaldt skøre, siger Xavi ifølge Reuters.

Midtbanespilleren siger, at lørdagens kamp er muligheden for at vise omverdenen, at Barcelona-holdet ikke er fanget i en nedadgående spiral.

- Mange har dømt os færdige, dømt denne generation af spillere færdige. Vi har haft en fantastisk generation af spillere her, og vi kan stadig levere store resultater i de kommende år.

- Det bliver en fantastisk finale mod Atlético. Det ville være prikken over i'et for denne generation af Barcelona-spillere at vinde, siger Xavi.

Kampen begynder klokken 18.

/ritzau/