Wenger: Arsenal går en spændende fremtid i møde

admin

|

30/05/2014

Dagens topnyheder

Siden 1996 har Arsène Wenger været manager for Arsenal, og fredag forlængede den 64-årige franskmand sin kontrakt med yderligere tre år frem til sommeren 2017.

Det bekræftede Arsenal på klubbens hjemmeside, efter at BBC og Sky Sports tidligere på dagen havde bragt historier om, at aftalen var kommet på plads.

- Jeg vil blive her og fortsætte med at udvikle holdet og klubben. Vi kommer ind i en meget spændende periode.

- Vi har et stærkt hold, finansiel stabilitet og stor opbakning i hele verden. Vi er indstillet på at bringe mere succes til denne klub, siger Wenger til klubbens hjemmeside.

I denne sæson stoppede Wenger og Arsenal ni års titeltørke, da det blev til triumf i FA Cuppen. I en dramatisk finale vandt Arsenal 3-2 over Hull efter at have været bagud 0-2.

- Denne klub har altid vist mig tillid, og det er jeg meget taknemmelig for. Vi har været igennem fantastiske perioder sammen og også perioder, hvor vi skulle holde sammen. Hver eneste gang, hvor sammenholdet blev testet, fik jeg de rette svar.

- Jeg tror, at jeg har også vist klubben noget loyalitet, og forhåbentlig kan vi lave noget mere historie sammen. Det er jeg sikker på, at vi kan, siger Wenger.

/ritzau/