Vidste du det? Disse danskere kan spare 1.200 kroner ved 'bare' at vente 2 måneder

Emil Martesen

1 uge siden

|

09/09/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Vidste du det?

Dagens topnyheder

Apple har omhyggeligt lagt en køreplan for innovationer, der kan drive iPhone-salget i de kommende år.

iPhone 16 er kun et par timer væk, og dens lancering vil primært være centreret om dens evne til at understøtte Apple Intelligence. Det er virksomhedens officielle indtræden i kapløbet om generativ AI.

Forventningerne til deres arrangement i Californien er bestemt også store.

Arrangementet går under mottoet 'It's Glowtime', og vil både introducere den nyeste iPhone og et opdateret Apple Watch.

Lanceringen har skabt massiv hype, og mange forbrugere vil sandsynligvis stå i kø for at få fingrene i den nye model, når den rammer butikkerne.

Men det kan betale sig at vente lidt, hvis du vil spare penge.

Ifølge Brian Sommer, forbrugeranalytiker hos PriceRunner, viser historien, at priserne på nye iPhones hurtigt falder efter lanceringen:

"I midten af november 2023 og under Black Friday faldt prisen med 1.200 kroner for den mest populære iPhone 15 128GB. Hvis du kunne vente til februar 2024 var besparelsen 1.800 kroner", lyder det fra ham ifølge Ekstra Bladet, inden han fortsætter:

"Hypen er altid stor omkring Apples nyeste modeller. Og mon ikke vi ser mange slå til med det samme iPhone 16 ligger klar i butikkerne den 20. september 2024. Men for den tålmodige kan der på få måneder altså nok være mange penge at spare".

For den nye iPhone 16 forudser han en lignende udvikling, hvilket kan være værd at overveje for de mere tålmodige købere.

Det er dog værd og bemærke, at Apple sjældent er kendt for priskrige. Det forventes dog, at de tidligere modeller sandsynligvis vil falde yderligere i pris, når iPhone 16 rammer markedet, og det vil også være et alternativ til dem der gerne vil spare.