Umut Sakarya på hospitalet efter stort trafikuheld: Nu er der nyt

Kamille Isaksen

2 uger siden

|

20/06/2024
Nyheder
Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix
Parret giver en opdatering på deres tilstand efter ulykken.

Dagens topnyheder

Umut er et velkendt navn blandt danskerne, og det er især hans lækre mad og ikke mindst det gode humør, der har gjort ham populær blandt det danske folk.

Denne gang var det dog ikke en god grund til, at mediernes søgelys nu havde ramt den populære kendiskok.

Umut Sakarya og hans forlovede, Johanne Havshøj, var nemlig onsdag involveret i et alvorligt biluheld på en motorvej i Japan.

Umut Sakarya delte nyheden med sine følgere på Instagram, hvor han postede et billede af den kraftigt beskadigede Toyota, de kørte i. "Vi har lige været i et harmonikasammenstød på motorvejen i Japan. Heldigvis kørte vi i en sikker bil, og alle havde sikkerhedsseler på, hvilket gjorde, at vi ikke har fået alvorlige skader," skriver han.

Selvom parret tilsyneladende var sluppet uden alvorlige skader, tog de ingen chancer og søgte derfor lægehjælp for at sikre, at de var helt okay. Parret tog derfor en tur på hospitalet i Japan for en grundig undersøgelse.

Ulykken vækkede en stor bekymring blandt følgerne, og derfor har Umuts forlovede Johanne Havshøj også været ude at dele en opdatering med følgerne.

Taknemmeligheden fylder det hele

Instagram delte Johanne Havshøj en opdatering om deres tilstand via en Instagram-story.

"Vi er meget i live. Og tak for det, Gud, universet, englene eller hvad end, det er, der holder hånden over os. Paradoksalt nok har jeg aldrig følt mig mere levende. Og taknemmelig for at jeg er sluppet med et piskesmæld," skrev hun.

Hun fortsatte med at beskrive de traumatiske øjeblikke under sammenstødet: "Vil nok aldrig glemme lyden af sammenstødet og følelsen af knust glas på kroppen og i baghovedet. Men det vil minde mig om at nyde hver eneste dag. Hver dag."

Du kan se Umuts opslag herunder, som han delte kort efter ulykken: