TV 2-par deler fantastisk nyhed: Et vaskeægte mirakel

Mathias Busekist

17 uger siden

|

21/06/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er tale om et vaskeægte mirakel.

Dagens topnyheder

Lykken er ikke til at tage fejl af hjemme hos Trine Johannessen og Mikkel Carlsen, som danskerne stiftede bekendtskab med, da de medvirkede i 'Nybyggerne' i 2020.

Parret er – efter at have tilbragt flere år i fertilitetsbehandling hvor de fik at vide, at Trine ikke havde flere æg tilbage – nu blevet forældre til en pige.

"Det er vildt! Det er fedt, og det er uventet, når vi nu har fået at vide i så mange år, at det ikke kunne lade sig gøre, og det så pludselig sker," siger Mikkel Carlsen til SE og HØR.

Parret har i forvejen døtrene Saga, otte, og Asta på tre år.

Sidstnævnte kom til verden med hjælp fra et donoræg da Trine ikke havde flere æg tilbage.

"Og så pludselig efter seks år, var der lige ét æg tilbage. Det er Trines formentlig sidste æg, der bliver til et barn, så det er der noget smukt i," fortæller Mikkel, som tilføjer, at selv lægerne undrer sig over det lille mirakel.

Parrets døtre er ifølge ham helt oppe at køre over deres nye lillesøster.

'Nybyggerne-babylykke

Parret er såmænd heller ikke de eneste fra 'Nybyggerne', som er i ekstase over sådanne nyheder.

For også Isabella og Napthali, der medvirkede i den seneste sæson af 'Nybyggerne' på TV 2, venter nu deres første barn

'Livet de sidste 4 måneder. Renovering, baby og forår. Renoveringen i kolo tog længere end forventet, da jeg pludseligt begyndte at få kvalme, måtte tage to-tre powernaps i løbet af dagen og ikke måtte male længere... Vi er ikke i mål herhjemme, men prøver at holde af processen og glæder os til at møde en lille blob til december', skriver Isabella til sit opslag.