TV 2-hit vender tilbage: Får endnu en sæson

Mathias Busekist

41 uger siden

|

24/11/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er godt nyt at hente.

Dagens topnyheder

I aften er der finale i 'Vild med dans', der i år kan fejre sin 20. sæson.

I løbet af indeværende sæson har et hav af kendte ansigter lagt vejen forbi studiet på Østerbro for at hylde de mange år, der har været sendt 'Vild med dans' på TV 2.

I år er finalen rykket fra ovennævnte studie til større rammer i form af Forum Horsens, og selvom det, i kombination med de mange nostalgiske elementer igennem programmerne her i jubilæumssæsonen, kunne lugte af en afsked - så er det ikke tilfældet.

TV 2 bekræfter nemlig i anledning af finalen, at 'Vild med dans' vender tilbage til skærmen i 2024.

Dermed bekræfter de altså en 21. sæson. 'Efter en skøn jubilæumssæson med både stor seeropbakning og kæmpe engagement i ’Vild med dans’-universet, glæder vi os allerede nu til at gå i gang med arbejdet på alt det spændende, næste år skal byde på', oplyser TV 2's underholdningsredaktør for 'Vild med dans', Thomas Strøbech og fortsætter:

"Så ja, vi vender tilbage med sæson 21, og mere kan vi ikke sige endnu, men ser frem til at dele nyt så snart vi kan".

Hvem, der skal styre slagets gang, når den nye sæson ruller over skærmen, er også uvis.

Jubilæumssæsonen bliver nemlig den sidste for den mangeårige vært Sarah Grünewald, der har valgt at takke af efter 11 sæsoner.

Derudover bliver aftenens afsnit også endestationen for Jens Werner.

I 20 sæsoner har han været en fast del af programmet med blandt andre Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm samt afdøde Britt Bendixen.