TV 2-kendis afslører vild barndom: Boede i skurvogne med 15 søskende

Mathias Busekist

48 uger siden

|

05/10/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En af årets deltagere er ikke vant til at have en fast base.

Dagens topnyheder

I seerhittet 'Nybyggerne' introduceres man for otte medvirkende, som i fire hold skal se, hvem der kan bygge det bedste hus. Og skulle man ende med at løbe med sejren, så vil man blive belønnet med hus samt have.

Blandt de medvirkende finder man Naphtali, der har haft en mildest talt usædvanlig barndom, som derimod var uden en fast base.

Naphtali var derimod vant til at bo i et hus, der altid skulle rykkes, skriver SE og HØR.

"Mine forældre er kristne og apostolske. Så min far ville rejse verden rundt og prædike det budskab," fortæller han i andet afsnit af formatet.

Derfor har han ikke på samme måde som mange andre haft en fast adresse, men i stedet har han og hans familie boet i skurvogne, som blev parkeret i en cirkel, hver gang de kom til et nyt sted, hvor deres far skulle prædike.

Men hvor mange skulle de så bo i sådan nogle skurvogne? I Naphtalis tilfælde er der tale om mange. Rigtig mange.

Han er nemlig vokset op med intet mindre end 15 søskende.

Da Naphtali var omkring fire-fem år gammel, ændrede familiens liv sig med ét, da de slog rod i Israel. Her fik skurvognen et fast sted at blive slået ned, og Naphtali tilbragte resten af sin barndom i landet.

I dag bor han sammen med Isabella i et lille kolonihavehus i Sydhavnen i København.

For ham, der voksede op i en skurvogn og aldrig havde en fast base, repræsenterer drømmehuset i "Nybyggerne" en mulighed for at skabe et hjem.