Der er ikke noget bedre end en skål lun risengrød med smør og kanel på en mørk og kold vinteraften.
En bruger på Facebook har delt en opskrift på den danske julegrød, som er yderst populær på det sociale medie med mere end 4.400 delinger.
I kommentarsporet tilkendegiver flere grødelskere, at de har testet metoden - og den virker.
- Jeg vil lige dele et smart råd med jer angående at koge risengrød, skriver Anni Vinter i en statusopdatering.
- Kom mælk og ris og evt. salt i en stegepose. Derefter i en gryde med vand, og lad det koge som opskriften siger. Perfekt risengrød, som ikke kan brænde på og ikke skal røres i (før til sidst, når det er i skålen). Ingen snavset gryde.
Se opslaget i sin helhed herunder.
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Jeg vil lige dele et smart råd med jer, ang. At koge risengrød.Kom mælk og ris og evt. Salt i en stegeposeDerefter i...
Opslået af Anni Vinter på 19. december 2015
Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler: