Trist meddelelse: 'Breaking Bad'-stjerne død

Henrik R

65 uger siden

|

13/06/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
TV-stjernen er fundet død i en alder af 52 år.

Dagens topnyheder

I en sørgelig meddelelse er det blevet bekræftet, at Mike Batayeh, skuespilleren bag karakteren Dennis Markowski, som var laundromat-manager i den populære tv-serie 'Breaking Bad', er død.

Han blev 52 år gammel.

Det var Mike Batayehs søster, der først meddelte nyheden til TMZ og fortalte, at hendes bror døde af et hjerteanfald i sit hjem i Michigan den 1. juni.

I en udtalelse sagde Batayehs familie: "Han vil blive meget savnet af dem, der elskede ham, og hans store evne til at bringe latter og glæde til så mange.”

Ud over sin mindeværdige rolle i 'Breaking Bad', hvor han optrådte i flere episoder i 2011 og 2012, havde Batayeh en alsidig karriere inden for tv. Han opnåede anerkendelse for sine optrædener i serier som "CSI: Miami", "The Bernie Mac Show" og "It's Always Sunny in Philadelphia".

Mike Batayeh var ikke kun en talentfuld skuespiller, men også en komiker, der brugte sin humor til at berige publikums liv. Hans bortgang efterlader et tomrum i underholdningsindustrien og i hjertet af de mange, der nød hans arbejde.

Ifølge Batayehs manager er der planlagt en mindehøjtidelighed for ham i Plymouth, Michigan, i næste uge.

I denne stund går tankerne til Mike Batayehs familie, venner og kollegaer, der sørger over tabet af denne talentfulde skuespiller og komiker.

Herunder kan du se en af de scener, som Mike Batayeh er mest kendt for i serien: