Stjerneangriber vil stoppe i Bayern: Passer ikke ind

admin

10 år siden

|

09/06/2014

Dagens topnyheder

Den kroatiske angriber Mario Mandzukic, der har scoret mål på stribe for Bayern München, planlægger at forlade den tyske mesterklub, når VM-slutrunden er overstået.

Han mener nemlig ikke, at han som spillertype passer ind i træner Pep Guardiolas system, fortæller han til den kroatiske avis Sportske Novosti.

Under Guardiola har Mandzukic været skiftevis inde og ude af holdet, og i sommerens transfervindue får Bayern München en solid angrebsforstærkning i form af Borussia Dortmunds Robert Lewandowski.

Mandzukic traf beslutningen, da Bayern tabte 0-1 til Real Madrid i den første Champions League-semifinale. Da han blev udeladt fra Bayern-holdet i årets tyske pokalfinale mod Dortmund, gjorde han ledelsen opmærksom på sin beslutning.

- Jeg mødtes med Karl-Heinz Rummenigge (Bayern Münchens bestyrelsesformand, red.) før pokalfinalen og fortalte ham, at jeg ønskede at forlade klubben, fortæller Mandzukic til avisen.

- Jeg har haft en fantastisk tid i Bayern. Det er en stor klub, og jeg troede ikke, jeg skulle få lyst til at forlade den og specielt ikke nu. Men for at være ærlig, så kan jeg ikke bruge mine styrker under Guardiolas spillestil, uanset hvor hårdt jeg prøver.

- Guardiola er en enestående træner, og jeg ønsker ham og alle andre i klubben alt det bedste, lyder det fra kroaten.

/ritzau/Reuters