Sønderjysk kvinde var sikker på banken lavede en fejl - i dag er hun 1 million kroner rigere

Emil Martesen

5 timer siden

|

02/10/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I dag er hun 1 million kroner rigere.

Dagens topnyheder

Det var ikke helt uden bange anelser, at en kvinde fra Sønderjylland i sommer fandt mobiltelefonen frem og loggede ind på sin netbank, som hun har for vane at gøre det.

”Jeg er engang blevet snydt i forbindelse med noget nethandel, så jeg kigger en gang imellem lige ind for at se, om alt er som det skal være. Og så var jeg ved at falde ned ad stolen!", fortæller hun ifølge en pressemeddelelse fra Danske Spil.

For lige der, mellem de sædvanlige poster med indkøb af dagligvarer, stod der en indbetaling på 1.000.000 kroner:

”Først tænkte jeg ’What!? Banken må have lavet en fejl’, men så stod der også Danske Spil, og så skyndte jeg mig at tjekke min Danske Spil-app, og der stod det også. Det var altså en overraskelse. Så ved man slet ikke, hvad man skal gøre af sig selv. Jeg løb ind til manden og råbte, at der er noget fuldstændigt galt, det kan ikke passe! Er det rigtigt? Er det rigtigt?", fortæller kvinden med et grin.

Det er efterhånden et par måneder siden, at kvinden vandt millionen via Lottos ugentlige ekstratrækning

Millionærchancen på sit PLUS-abonnement, og hun har vænnet sig til at være millionær.

En del af gevinsten er blevet investeret helt fornuftigt, så den kan holde så længe, som muligt.

Og en del af den står stadig på kontoen som rede penge, der kan bruges til at drysse lidt ekstra luksus ud over hverdagen, hvis trangen pludselig melder sig:

”Altså.. med sådan en gevinst kan man jo også forsøde livet lidt. Nu tænker vi ikke over det, hvis vi skal ud at spise, eller hvis ungerne skal have en gave. Før tænkte man nok lidt mere på, hvad det kostede. Det tager vi lidt lettere nu", siger hun.

”Jeg tror nok, at man kan kalde os livsnydere. Når man kommer op i årene, så forstår man måske bedre at nyde livet. Vores børn er jo voksne, og de er kommet godt af sted og klarer sig selv, så hvorfor skulle vi ikke nyde det lidt? Nej, vi har ikke noget, som vi skal bekymre os over. Man kan jo altid være utilfreds med et eller andet, men jeg synes nu alligevel… altså når man går hen og vinder en million! Hvem gør lige det? Jeg kender i hvert fald ikke nogen", siger hun, før hun griner lidt af sig selv, da det går op for hende, at hun jo i hvert fald kender en.