Slagen Djokovic dropper de billige undskyldninger

admin

10 år siden

|

08/06/2014

Dagens topnyheder

En dobbeltfejl fra Novak Djokovic blev en kedelig afslutning på French Open-finalen, som Rafael Nadal endte med at vinde i fire sæt søndag aften.

Djokovic blev på de sidste server i kampen forstyrret af en råbende tilskuer, men det virkede ikke til at røre verdenstoeren, som tværtimod takkede publikum på den berømte Philippe Chatrier-bane efter finalen i Paris.

- Tilskuernes opbakning var stort for både Nadal og mig.

- Der er altid en masse spændinger. Man kan ikke finde undskyldninger ved tilskuernes opførsel. Det er en del af sporten. Livet går videre, siger Djokovic ifølge nyhedsbureauet AFP.

Søndagens finale varede tre timer og 31 minutter, og 27-årige Djokovic blev hyldet med taktfaste klapsalver, som bragte tårer i serberens øjne, da den svenske tennislegende Björn Borg overrakte ham sølvmedaljen.

I tredje sæt spyttede og kastede Djokovic noget tynd væske op på banen, og han havde det tydeligvis ikke specielt godt på det tidspunkt af kampen, som også var præget af sol og høj varme.

- Jeg kæmpede i tredje sæt, men jeg følte mig bedre tilpas i det fjerde sæt.

- Men generelt var jeg ikke på det niveau, som jeg var oppe på, da jeg slog ham i Rom i sidste måned. På dette niveau var det ikke nok. Rafa var den bedste spiller i de afgørende øjeblikke, erkender Djokovic.

I de 13 grand slam-finaler, som Djokovic har været i, har han nu tabt de syv.

- Jeg missede trofæet i år, men jeg vender tilbage næste år og vil blive ved med at prøve at vinde turneringen, siger Djokovic.

Af de fire grand slam-turneringer mangler Djokovic kun at vinde French Open.

/ritzau/