Skuespiller Caspar Phillipson i stor sorg

Nicolai Busekist

31 uger siden

|

30/01/2024
Nyheder
Foto: Kathy Hutchins / Shutterstock.com
Foto: Kathy Hutchins / Shutterstock.com
Den danske skuespiller Caspar Phillipson og hans familie er i stor sorg. De har nemlig mistet et vigtigt medlem af familien.

Dagens topnyheder

Alle, der har mistet en hund, ved, at det føles som at miste en del af familien. Derfor er det også en svær stund, som man går igennem i den tid, der følger efter.

Det kan skuespiller Caspar Phillipson også skrive under på. Han afslører i et opslag på det sociale medie Instagram, at han og familien har mistet deres hund, Boogie.

Her skriver han, at han og familien fik glæde af Boogie i 11 år. Hun fik lov til at sove fredeligt ind om natten, men inden da havde familien nået at sige et sidste farvel til deres elskede hund.

"Vores elskede Boogie er ikke mere. 11 blev hun, og sov fredeligt ind om natten efter vi alle havde sagt et tårevædet farvel. Det kunne ikke være finere, når nu det ikke kunne undgås," skriver han.

Meget tyder dog på, at Caspar Phillipson og familien ikke havde ventet at skulle sige farvel til deres dejlige hund.

I opslaget skriver han, at det kun er ti dage siden, at hun var helt frisk. Derfor er det med stor sandsynlighed kommet som et stort chok, at de pludselig har været nødt til at tage afsked med hende.

Han slår dog fast, at det ikke passer, at hun er væk. Familien kommer nemlig aldrig til at glemme hende.

"Ti dage tidligere var hun fuldstændig frisk. Vi savner hende. Og det passer ikke at hun ikke er mere, for hende glemmer vi aldrig. Hold op hvor var vi heldige med kærlige glade Boogie," skriver han på det sociale medie.

Caspar Phillipson har stor succes som skuespiller, og har spillet med i flere internationale film. Blandt andet har han haft roller i 'Mission: Impossible - Fallout' og 'Jackie'. Hertil har han spillet med i et væld af danske film og tv-serier.

Desuden er han også kendt for at have deltaget i det populære TV 2-program 'Vild med dans', hvor han dansede med Malene Østergaard. De endte endda med at vinde sæsonen i 2022.