Skjern har semifinalekurs: Tæver Århus med 11 mål

admin

10 år siden

|

13/03/2014

Skjern tog torsdag aften et stort skridt mod DM-semifinalen, da holdet på udebane slog Århus Håndbold med 38-27 i de to holds første slutspilskamp.

Der var tale om en kamp, der reelt set aldrig var spændende. Skjern satte sig fra start af på opgøret, og bagspillerne Henrik Mølgaard og Daniel Svensson gjorde længe, hvad der passede dem.

Vestjyderne var foran med med 17-12 efter de første 30 minutter, og halvvejs inde i anden halvleg var forspringet vokset til 29-22.

Men så fik Århus Håndbold for første gang i kampen lidt momentum, og værterne fik reduceret til 26-30.

Men Skjern - og især landsholdsprofilen Henrik Mølgaard, der i alt scorede 11 gange - skruede op for tempoet og lukkede kampen med tre hurtige scoringer i træk.

Opgøret endte med en regulær afklapsning til Århus Håndbold, der tabte 27-38.

Skjern og Århus Håndbold er i slutspilspulje med GOG og Team Tvis Holstebro, der mødes i Gudme lørdag.

Skjern har taget to point med fra grundspillet og topper således klart puljen med fire point. Team Tvis Holstebro har et enkelt point med sig fra grundspillet.