Skandalestjernes mor fuld bag rattet

admin

10 år siden

|

04/06/2014
Som mor, så datter.Den kontroversielle Lindsay Lohan har gang på gang været hovedperson i diverse skandaler, og måske ligger den type opførsel i generne.I hvert fald er skuespillerindens egen mor, Dina Lohan, blevet idømt 100 timers samfundstjeneste, fordi hun kørte i bil med alt for meget alkohol i blodet. Det skriver Toronto Sun.I modsætning til datteren, der flere gange er blevet dømt for spritbilisme, forsikrer morens advokat, Mark Heller, om, at det er den eneste gang, Dina Lohan har kørt under påvirkning af alkohol.- Det er en enkeltstående, isoleret begivenhed, som fandt sted i forbindelse med fejringen af hendes fødselsdag, siger advokaten.Mor Lohan erkender sin skyld, og nu lægger hun vægt på at komme videre i livet.- Jeg vil bare gerne lægge denne her episode bag mig, siger hun.Men før hun kan glemme sit uheldige fejltrin, har hun altså 100 timers samfundstjeneste at se frem til. Derudover får hun frataget kørekortet i et år, ligesom hun skal betale en bøde på 3000 dollar. Det svarer til godt 16000 kroner.Newspaq

Dagens topnyheder

Som mor, så datter.

Den kontroversielle Lindsay Lohan har gang på gang været hovedperson i diverse skandaler, og måske ligger den type opførsel i generne.

I hvert fald er skuespillerindens egen mor, Dina Lohan, blevet idømt 100 timers samfundstjeneste, fordi hun kørte i bil med alt for meget alkohol i blodet. Det skriver Toronto Sun.

I modsætning til datteren, der flere gange er blevet dømt for spritbilisme, forsikrer morens advokat, Mark Heller, om, at det er den eneste gang, Dina Lohan har kørt under påvirkning af alkohol.

- Det er en enkeltstående, isoleret begivenhed, som fandt sted i forbindelse med fejringen af hendes fødselsdag, siger advokaten.

Mor Lohan erkender sin skyld, og nu lægger hun vægt på at komme videre i livet.

- Jeg vil bare gerne lægge denne her episode bag mig, siger hun.

Men før hun kan glemme sit uheldige fejltrin, har hun altså 100 timers samfundstjeneste at se frem til. Derudover får hun frataget kørekortet i et år, ligesom hun skal betale en bøde på 3000 dollar. Det svarer til godt 16000 kroner.

Newspaq