Silkeborg slår Horsens og nærmer sig Superligaen

admin

|

27/04/2014

Silkeborg tog søndag et afgørende skridt i retning mod Superligaen med en udesejr på 3-2 over AC Horsens.

Kampen i Nordicbet Ligaen mellem sidste sæsons to superliganedrykkere blev afgjort i de sidste 20 minutter, da Jeppe Illum og Dennis Flinta med en scoring hver bragte gæsterne foran med 3-1.

Den føring nåede Johnny Mølbys Horsens-mandskab ikke at indhente, selv om Jude Nworuh fik reduceret i overtiden.

Morten Beck Andersen havde bragt Silkeborg foran midtvejs i første halvleg, inden Lasse Kryger fik udlignet kort efter for AC Horsens.

Efterårets overraskelse fra Hobro måtte endnu en gang se sig besejret - denne gang med 3-0 i Gladsaxe, hvor AB vandt.

Hobro er efterhånden ved at have sat hele forspringet fra vinterpausen på 10 point over styr. Silkeborg er blot et enkelt point efter topholdet.

Lyngby, der fredag besejrede Hvidovre 3-0, har på tredjepladsen henholdsvis fire og fem point op til Silkeborg og Hobro.

Der resterer otte spillerunder i Danmarks næstbedste fodboldrække.