Se hvem den skæggede dame dedikerer sejr til

admin

10 år siden

|

11/05/2014
Det var tæt løb mellem Hollands guitarduo og den østrigske Conchita Wurst - også kendt som den skæggede dame - da Eurovision skulle finde sin vinder lørdag aften i B&W Hallerne på Refshaleøen i København.Da omkring 30 lande ud af 37 lande havde afgivet deres stemmer, stod det klart, at vinderen af Eurovision 2014 er Conchita Wurst fra Østrig.Den 25-årige drag-performer, der i civil lyder navnet Thomas Neuwirth, græd af glæde og benyttede lejligheden til at tale til mennesker, der, lige som hun selv, kæmper for minoritetsgruppers rettigheder.- Den her aften er dedikeret til alle, der tror på en fremtid med fred og frihed. I ved, hvem I er. Vi er en enhed og vi er ustoppelige, sagde Conchita Wurst, da hun modtog trofæet.Herefter sang den vindende finalist endnu engang sin vindersang "Rise Like a Phoenix", som skaffede hende 290 point og gjorde hende til vinder af Eurovision 2014.Newspaq

Dagens topnyheder

Det var tæt løb mellem Hollands guitarduo og den østrigske Conchita Wurst - også kendt som den skæggede dame - da Eurovision skulle finde sin vinder lørdag aften i B&W Hallerne på Refshaleøen i København.

Da omkring 30 lande ud af 37 lande havde afgivet deres stemmer, stod det klart, at vinderen af Eurovision 2014 er Conchita Wurst fra Østrig.

Den 25-årige drag-performer, der i civil lyder navnet Thomas Neuwirth, græd af glæde og benyttede lejligheden til at tale til mennesker, der, lige som hun selv, kæmper for minoritetsgruppers rettigheder.

- Den her aften er dedikeret til alle, der tror på en fremtid med fred og frihed. I ved, hvem I er. Vi er en enhed og vi er ustoppelige, sagde Conchita Wurst, da hun modtog trofæet.

Herefter sang den vindende finalist endnu engang sin vindersang "Rise Like a Phoenix", som skaffede hende 290 point og gjorde hende til vinder af Eurovision 2014.

Newspaq