Schmeichel savnede kun flere mål

admin

|

29/05/2014

Dagens topnyheder

Der blev både vist viljestyrke og god energi fra det danske landshold i testkampen mod Sverige hjemme i Parken onsdag aften.

Det mener den danske målvogter Kasper Schmeichel efter den danske 1-0-sejr, der blev sikret i dommerens overtid.

- Vi havde specielt en god første halveg, det eneste, der manglede var et mål - og det fik vi så, men det blev ikke givet, siger Kasper Schmeichel.

Han henviser til Martin Braithwaite, der få minutter før slutfløjtet fik bolden i mål, hvad dommeren dog ikke så.

Kort tid efter - i overtiden - blev Braithwaite nedlagt i feltet, og der blev dømt straffespark, som Daniel Agger udnyttede sikkert.

- Vi viste god viljestyrke og fik så også målet til sidst - helt fortjent, lyder det fra Schmeichel.

Selv stod han en glimrende landskamp med flere flotte redninger.

- Jeg havde ikke så meget at lave, men jeg er tilfreds med, at jeg fik prøvet nogle af de ting af, som jeg arbejder på til daglig, lyder det fra målvogteren.

- Det er altid godt med en sejr og dejligt at komme ind i Parken med mange mennesker. Det giver positiv stemning blandt alle, og at vi så vinder - det tror jeg, alle er glade for.

Om Schmeichel fik overbevist landstræner Morten Olsen om, at han skal være førstevalg i det danske mål i fremtiden, tør han dog ikke gisne om.

- Det må tiden vise, lyder det fra Schmeichel, der formentlig snart tager tilbage til England for at forlænge sin kontrakt med sin klub, Leicester.

Dernæst står den på sommerferie for den danske landsholdstrup, inden EM-kvalifikationen starter i september.

/ritzau/