S vil skræmme vælgere væk fra Messerschmidt med kampagne

admin

10 år siden

|

14/05/2014

Dagens topnyheder

Socialdemokraterne angriber i flere af onsdagens aviser Dansk Folkepartis spidskandidat til EU-Parlamentet, Morten Messerschmidt, med en ny offensiv kampagne.

Med overskriften "Afsløring: Morten Messerschmidt støtter løndumping" har Socialdemokraterne fået trykt en annonce i Ekstra Bladet og BT, og dermed skærpes tonen i debatten med under to uger tilbage til EU-valget.

- Jeg synes, at det, han står for, er skræmmende, siger Socialdemokraternes spidskandidat til parlamentsvalget, Jeppe Kofod, til Jyllands-Posten.

- Det er vigtigt at vise forskellen på os og DF. Det er vigtigt for mig at vise, at DF er et lønmodtagerparti, men faktisk angriber lønmodtagernes rettigheder, siger han og lægger samtidig ikke skjul på, at der er tale om en "skræmmekampagne".

Annoncen viser tre eksempler på, at Messerschmidt har støttet løndumping.

Morten Messerschmidt er dog ikke overrasket over kritikken, som han er blevet mødt med før. Han svarer igen på samtlige eksempler og kalder skræmmekampagnen for "latterlig" og "temmelig panikagtig".

- At jeg skulle støtte løndumping, er en fuldstændig gak påstand. Vi har hele tiden advaret om konsekvenserne af østudvidelsen. Og da man ophævede østaftalen, sagde vi, at det ville føre til løndumping og massive problemer på arbejdsmarkedet, siger Messerschmidt til Jyllands-Posten.

Han ærgrer sig over, at Socialdemokraterne er begyndt at bruge negativ kampagne i Danmark.

/ritzau/