Rotte-drama på dansk McDonalds stjæler alle overskrifterne: Nu er der nyt fra politiet efter denne modbydelige video

Emil Martesen

44 uger siden

|

02/11/2023
Nyheder
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Nu er der nyt fra politiet i kølvandet på den modbydelige video.

Dagens topnyheder

Gæster og ansatte på den lokale McDonald's fik sig noget af et chok.

En spand med rotter blev onsdag aften kastet ind af hovedindgangen til McDonald's på Risingvej i Odense, hvilket skabte stor opmærksomhed på sociale medier.

Det skriver B.T.

En video, der blev delt, er ledsaget med teksterne "Boykot McD/Israel" og "Rotter i McD foran Vollsmose", samt et palæstinensisk flag en emoji af V-tegnet.

"Hændelsen er meldt til politiet, og vi kan derfor ikke tilføje yderligere." forklarer kommunikationschef Fannie Pramming,

Det er stadig uklart, om rotterne var i live eller døde på tidspunktet for angrebet.

Dette episodiske angreb markerer ikke første gang, at McDonald's har været mål for pro-palæstinensiske aktivister. Lignende hændelser er blevet rapporteret i Storbritannien i kølvandet på konflikten i Israel og Gaza.

Men det stopper ikke her.

Nu er der nyt fra politiet i sagen.

Fyns Politi opfordrer alle, der har oplysninger, til at kontakte dem på 114, i håbet om at finde frem til de ansvarlige og forstå de fulde omstændigheder bag denne hændelse.

De fortæller i samme ombæring, at de har udtrykt en særlig interesse i at høre fra lokale dyrehandlere, der måske har solgt et større antal rotter eller mus for nylig, hvilket kunne være et potentielt ledetråd i sagen.

Denne opfordring til at komme frem med informationer er en del af en større indsats for at kaste lys over de bagvedliggende motiver for denne handling.

Du kan se den foruroligende video her: