Rooney lover at være helt klar i Brasilien

admin

10 år siden

|

14/05/2014

Dagens topnyheder

Wayne Rooney har dårlige erfaringer med at rejse småskadet til en fodboldslutrunde. Han deltog ved VM i 2006 og i 2010, selv om han ikke var helt på toppen, og resultatet blev derefter.

Derfor er der helt naturligt sat spørgsmålstegn ved, hvad Manchester United-angriberen kan bidrage med, når VM i Brasilien begynder om mindre end en måned.

Rooney sad udenfor i de tre sidste Premier League-runder med en lyskenskade, og han er stadig ikke helt på toppen. Men det bliver han, hvis man skal tro den 28-årige angribers egne ord.

- Denne gang føler jeg mig helt ærligt godt tilpas. Jeg har passet på mig selv så godt, som jeg kunne, og jeg skal nok være klar. Jeg glæder mig, siger han til Reuters.

- Jeg vil være 100 procent klar denne gang, og med mindre jeg bliver skadet under træningen, så skal det nok lykkes, siger han.

Wayne Rooney indrømmer, at han har dårlige erfaringer med skader op til en slutrunde.

- De andre gange er jeg gået ind til første kamp uden at have nået den form, jeg gerne ville være i. Og så er det svært at få vejrtrækningen og de andre ting på plads, siger han.

Bookmakerne tror ikke på engelsk guld og giver pengene mellem 20 og 35 gange igen, hvis man tipper på England som verdensmester. Men Rooney mener, at chancerne er større end som så.

- Vi har et godt mix på holdet, og jeg tror, at vi kan overraske. Jeg tror, at vi kan gå hele vejen i Brasilien, det gør jeg virkelig. Vi har en god gruppe unge spillere, siger han til nyhedsbureauet.

/ritzau/