Regin og Chicago vandt første opgør mod Kings

admin

10 år siden

|

19/05/2014

Chancerne for at få en dansker med i dette års Stanley Cup-finale er blevet endnu bedre, efter at Chicago Blackhawks natten til mandag vandt det første opgør i semifinalen om NHL-trofæet med 3-1 over Los Angeles Kings.

Peter Regin spillede godt 11 minutter for Chicago og havde et enkelt forsøg på mål. Han var dog ikke involveret i nogen af Chicagos tre scoringer.

Hjemmeholdet bragte sig foran 1-0 og 2-1, men først fire minutter før tid kunne Jonathan Toews afgøre kampen med sit mål til 3-1.

Natten til tirsdag skal Montreal Canadiens og Lars Eller forsøge at rejse sig efter 2-7-nederlaget til New York Rangers forleden i den anden semifinaleserie.

Indtil videre er Jannik Hansen den eneste dansker, der har prøvet at spille med i finaleserien om mesterskabet.

Det gjorde han i 2011, da Vancouver Canucks tabte 4-3 til Boston Bruins efter at have ført 3-2 i kampe.

Jannik Hansen er lige nu optaget af at prøve at spille Danmark i kvartfinalen ved VM i Hviderusland. Han er dansk topscorer med fire point for to mål og to assister.