admin

10 år siden

|

13/04/2014

Randers FC tog søndag et afgørende skridt væk fra bunden i Superligaen, da kronjyderne på hjemmebane slog Viborg med 3-1. Hjemmeholdet havde fuld kontrol over kampen, og der var aldrig tvivl om kampens udfald.

Søndagens sejr var anden på stribe for Randers FC, der nu har fem point ned til Viborg, som er placeret under nedrykningsstregen.

Hjemmeholdet pressede på fra første fløjt, og det gav hurtig pote. Jonas Kamper slog et hårdt, fladt indlæg. Bolden havnede hos Viborgs Thomas Dalgaard, der uheldigvis fik sendt bolden i eget net.

Spillet hang ikke sammen for Viborg, og gæsterne var sjældent i nærheden af målet. Der var heller intet, der fungerede for topscorer Thomas Dalgaard, som man kun lagde mærke til ved selvmålet.

Randers FC var til gengæld velspillende og var bedst fra start til slut, hvor de især havde overtaget på midtbanen.

Især kantspillet fungerede godt, og netop kantspillet var nøglen, da Randers FC midt i første halvleg kunne udbygge føringen.

Her satte Adama Tamoura sig igennem, slog et præcist indlæg i Viborg-feltet, hvor Randers' topscorer, Ronnie Schwartz, dukkede op og sparkede bolden i målet.

Randers satte Nicolai Brock-Madsen på banen mod slutningen af kampen, og han skulle kun bruge et par minutter på at score. Han fulgte op på en ripost, og scorede let hjemmeholdets tredje mål

Igennem hele kampen havde Randers FC flere chancer, og kunne have lavet flere mål. Især Viktor Lundberg havde flere gode muligheder, men det alligevel til en stensikker sejr til hjemmeholdet.

Viborgs Wilton Figueiredo pyntede på resultatet dybt inde i overtiden, da han reducerede til slutresultatet 3-1.