Prins Harry aflyste fødselsdag 'i sidste øjeblik' af særlig årsag

Nicolai Busekist

1 uge siden

|

12/09/2024
Nyheder
Foto: lev radin / Shutterstock.com
Foto: lev radin / Shutterstock.com
Prins Harry endte med at aflyse sin fødselsdagsfest i sidste øjeblik - og det viste sig at være af en helt særlig årsag

Dagens topnyheder

Prins Harry aflyste sin skelsættende 30-års fødselsdagsfest i sidste øjeblik, fordi Kate Middleton led af morgenkvalme.

For ti år siden, da Harry fyldte 30 år, var han stadig en arbejdende del af den britiske kongefamilie, ugift og endnu ikke blevet far, da han endnu ikke havde mødt Meghan Markle. Han havde stadig et tæt forhold til sin bror, prins William, og svigerinde, Kate. 

Det blev rapporteret, at William og Kate planlagde en intim fødselsdagsmiddag for Harry og familien, herunder prinsesserne Beatrice, Eugenie og Zara Tindall samt nære venner, på Kensington Palace.

Imidlertid aflyste Harry festen kort før fødselsdagen, da Kate begyndte at lide af alvorlig morgenkvalme under sin graviditet med prinsesse Charlotte. Det skriver det britiske medie Daily Star.

På det tidspunkt bekræftede Kensington Palace, at Kate havde været syg under sin anden graviditet. Af hensyn til sin svigerindes helbred aflyste Harry festen.

"Harry var ikke i tvivl om, at festen skulle udsættes, selvom 30 år er en vigtig milepæl," sagde en kilde til det britiske medie Mirror.

Ifølge Vanity Fair blev festen dog senere afholdt i Clarence House i stedet for Kensington Palace. Derfor gik han ikke helt glip af at fejre sin 30-års fødselsdag.

Nu, hvor Harry forbereder sig på at fylde 40 år, ser familiens situation meget anderledes ud. Det er blevet rapporteret, at Harry vil tage på en tur med nogle af sine 'nærmeste venner', mens Meghan bliver hjemme med deres to børn.

Det er ikke kendt, hvor turen går hen, men magasinet People, som har kilder tæt på Sussex-parret, har afsløret, at Harry vil holde fest for en 'samling af nære venner internationalt'.