Politiet melder ud: 39-årig mand fremstilles i grundlovsforhør efter overfaldet på Mette Frederiksen

Henrik R

4 uger siden

|

08/06/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet fremstiller i dag en 39-årig mand i grundlovsforhør på grund af overfaldet på statsministeren i går.

Dagens topnyheder

Det er stadig meget sparsomt med, hvad der er kommet af informationer omkring overfaldet på Danmarks statsminister Mette Frederiksen fredag den 7. juni.

De første meldinger fra partiet selv, lød på, at statsministeren var blev overfaldet af en ukendt mand, mens statsministeren i et privat anliggende var kommet gående på Kultorvet i København, ikke langt fra sin bolig.

Siden da har flere medier talt med folk, der var vidne til episoden, og her fortælle to kvinder blandt andet til B.T, at de så manden, der voldsomt skubbede til Mette Frederiksen, da han kom gående forbi hende.

Politiet har været tavse indtil nu, og kun ganske kortfattet fortæller de, at der er tale om en 39-årig mand, som fremstilles i grundlovsforhør senere i dag.

"Vi fremstiller hertil formiddag en 39 årig mand i grundlovsforhør i Københavns Byret. Tidspunktet er indtil videre ukendt. Vi har på nuværende tidspunkt ingen yderligere kommentarer eller bemærkninger til sagen," skriver politiet.

Det er kun fordi, at de selv har svaret på deres eget tidligere tweet, hvor de skriver, at der har været en hændelse, der involverede statsministeren, at vi ved, at de to ting er koblet sammen.

Foto: X

På nuværende tidspunkt er et motiv for overfaldet endnu ukendt.