10 år siden

|

02/06/2014

Den danske ishockeyspiller Peter Regin måtte se på fra tribunen, da hans klub, Chicago Blackhawks, natten til mandag dansk tid tabte den syvende og afgørende NHL-semifinalekamp mod Los Angeles Kings.

Dermed misser de forsvarende mestre fra Chicago muligheden for at løfte Stanley Cup-trofæet igen.

Los Angeles Kings vandt udekampen 5-4, men kampen måtte ud i overtid, før en vinder var fundet.

Det var ellers hjemmeholdet, der kom bedst fra start. Chicago Blackhawks nåede inden for de første 10 minutter at komme foran 2-0 og kunne forlade isen med en 3-2-føring efter første periode.

Ved indgangen til tredje og sidste periode var stillingen 4-3 i Blackhawks' favør. Men omtrent halvvejs inde i perioden gjorde udeholdet det til 4-4, og i overtiden skulle der blot gå godt og vel fem minutter, før Kings afgjorde kampen med scoringen til 5-4.

I finaleserien skal Los Angeles Kings møde New York Rangers. I første kamp, der spilles onsdag, får holdet fra den amerikanske vestkyst fordel af hjemmebanen.