Over 54.000 husstande uden strøm: Her bliver trafikken påvirket

Nicolai Steinicke

37 uger siden

|

18/12/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Her bliver du påvirket.

Dagens topnyheder

Horsens oplever i øjeblikket omfattende strømnedbrud, der påvirker både trafikken og sygehuset. 

Forsyningsselskabet Konstant oplyser, at strømafbrydelsen ikke kun berører Horsens, men også områder som Hornsyld, Hedensted, Løsning, Juelsminde, Daugård, Stenderup, Vejle Øst, Flemming og Barrit. Ifølge koncernkommunikationschef Tommy Jakobsen fra Konstant er omkring 54.000 kunder blevet påvirket, og strømmen er begyndt at vende tilbage i visse husholdninger omkring klokken 11.30. Den præcise årsag til nedbruddet er endnu ukendt. Det skriver B.T.

Sydøstjyllands Brandvæsen rapporterer om en brand i en transformatorstation på Stationsvej i Hovedgård, men det er ikke bekræftet, om denne hændelse er relateret til strømnedbruddet.

City Manager Michael Kongsmark fra City Horsens udtaler, at strømafbrydelsen har haft betydelig indflydelse på julehandlen, idet alle butikker i Søndergade blev påvirket midt i juletravlheden. Han beskriver, hvordan strømmen forsvandt hurtigt, hvilket skabte udfordringer for butikker, der ikke kunne åbne kasseapparaterne. På trods af udfordringerne ser det ud til, at folk har taget situationen med et smil, og der arbejdes på at løse problemet med strømnedbruddet i området. 

TV2 Østjylland forsøger fortsat at indhente kommentarer fra relevante myndigheder vedrørende situationen.