Nyt opslag får tårerne til at trille: Justin Bieber i dyb sorg

Emil Martesen

2 timer siden

|

22/10/2024
Nyheder
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Justin Bieber er i dyb sorg.

Dagens topnyheder

Der er ikke noget at sige til, at verden stadig er dybt rystet over One Direction-stjernen Liam Paynes alt for tidlige død.

Onsdag aften mistede verden en af sine største teenageikoner, da det tidligere medlem af One Direction, Liam Payne, på tragisk vist døde efter et fald fra tredje etage på et hotel i Argentina.

Spekulationerne har sidenhen været mange, mens det også er strømmet ind med et hav af følelsesladet reaktioner på den alt for tidlige død.

Nu har Justin Bieber reageret på Liam Paynes dødsfald.

Det gør han på Instagram, hvor han i en story har delt en video.

I videoen ses sangeren lægge blomster til ære for afdøde Liam Payne.

Men det stopper ikke her.

Mens videoen ruller kan man lade øjnene hvile ned over teksten 'Rest easy Liam' efterfulgt at et hvidt hjerte.

Ny afsløring

Selvom det indtil videre har været sparsomt med detaljer så ny afsløring dagens lys i går.

Mange vidste nemlig, at Liam Payne var alene på værelset, da ulykken skete, og flere medier kunne hurtigt afsløre, at argentinske myndigheder havde fundet både stoffer og alkohol på hans værelse.

Torsdag udkom de første officielle udmeldinger fra de lokale myndigheder så. Her meddelte de, at Liam Paynes død var blevet klassificeret som 'tvivlsom'.

Selvom der ikke er tegn på, at andre personer var involveret i ulykken, tyder meget på, at han kan have været under stærk påvirkning af stoffer.

Fundet af narkotika på hotelværelset styrkede mistanken om, at stoffer spillede en central rolle i det tragiske dødsfald.

Ifølge flere kilder, herunder argentinske medier samt TMZ og ABC News, blev der fundet spor af narkotiske stoffer i hans blod.

Kombinationen af kokain, crystal meth, crack, ketamin og ecstasy indikerer, at den 31-årige sanger var påvirket, da ulykken fandt sted.