Nu kan du betale dig fra barnegråd på flyet: Så meget koster det

Emil Martesen

53 uger siden

|

02/09/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Man skal ty til lommerne, hvis man se bort fra barnegråd på flyet hos det europæiske flyselskab.

Dagens topnyheder

Mens flyselskaber fortsætter med at innovere for at imødekomme deres passagerers forskelligartede behov, tager Corendon Airlines et dristigt skridt, der har udløst både bifald og debat.

Flyselskabet har nemlig løftet sløret for deres nye "Kun for voksne"-zone:

"Denne zone i flyet er beregnet til rejsende, der rejser uden børn, og for forretningsrejsende, der ønsker at arbejde i et roligt miljø,« lyder det fra flyselskabet i en presseudmelding ifølge South China Morning Post.

Og hos flyselskabet Corendon Airlines er man ikke i tvivl om, at den børnefri zone vil gavne forældre ved at reducere deres stress over støjende børn:

"Vi tror også, at dette kan have en positiv effekt på forældre, der rejser med små børn. De kan nyde flyveturen uden at bekymre sig om, at deres børn larmer", siger flyselskabets grundlægger, Atilay Uslu i en pressemeddelelse.

Corendon er ikke den første til at introducere børnefri zoner. Flyselskaber som AirAsia X og Singapore carrier Scoot har lignende initiativer - og på mange måder ligner det et tiltag, som er kommet for at blive.

Flyselskabet lægger heller ikke skjul på, at zonen er beregnet for rejsende uden børn og forretningsrejsende, der søger et roligt miljø, og understreger i samme ombæring sort på hvidt, at de altid stræber sig efter at imødekomme kundernes forskellige behov:

"Ombord på vores fly stræber vi altid efter at imødekomme vores kunders forskellige behov".

Europas Corendon Airlines vil pilotere området uden børn på dets 10-timers flyvninger mellem Amsterdam og den caribiske ø Curacao, og opkræver omkring 45 euro for et standardsæde for privilegiet at sidde i zonen, der går under navnet 'Kun voksne'.