Nu giver Janni Ree svaret som mange danskere har ventet på

Laurids Gjelstrup

2 timer siden

|

23/10/2024
Nyheder
Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix
Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix
Janni Ree giver svaret som mange danskere har ventet på.

Dagens topnyheder

Janni Ree og Jeppe Stokholm kombinerer kærlighed og forretning på ferie i Alanya.

Efter bruddet med Karsten Ree, slår Janni Ree sig løs i Tyrkiets paradis, Alanya.

Janni Ree og Jeppe Stokholm har netop tilbragt efterårsferien under Alanyas varme sol, men deres tur til Tyrkiet handlede ikke kun om romantik og afslapning.

Det skriver BT

Parret udnytter nemlig også deres tid i Alanya til at udforske nye forretningsmuligheder, som potentielt kan blive deres næste store projekt.

Sammen med Jeppes 11-årige søn nød de temperaturer på 28 grader og masser af kvalitetstid ved vandet. Men som Janni Ree afslørede i SE og HØRs podcast "Sladderministeriet", var rejsen også en mulighed for professionel networking.

"Jeg skulle ned og lave noget professionelt networking, workshops og møde nogle forskellige mennesker, som jeg kan lave et muligt samarbejde med. Det gik rigtig godt," fortæller Janni.

Alanya, med sit store danske netværk, byder ifølge Jeppe Stokholm på spændende forretningsmuligheder, især inden for ejendomsmarkedet og andre sektorer.

"Vi har været ude og se på faste ejendomme og mødt en masse mennesker for at se, hvor der er et marked," forklarer Jeppe, som dog holder detaljer om deres fælles planer tæt til kroppen.

Han understreger samtidig, at det er spændende at udforske de mange danske fællesskaber, der findes i udlandet, og deres projekt vil fokusere på at skabe forbindelser mellem disse netværk.

Kærlighedsgnisten er tændt

Selvom parret havde fokus på nye forretningseventyr, var der også masser af tid til at dyrke romantikken.

De seneste måneder har deres forhold blomstret, og de har begge været åbne omkring, hvordan gnisten er blevet tændt igen.

Jeppe har tidligere indrømmet, at han havde fordomme om Janni, før de blev et par, men de er nu fortid.

Ferien i Alanya markerer en kombination af kærlighed og forretning, og det bliver spændende at følge parrets kommende projekter – både privat og professionelt.