Nicki Bille kan forvente tiltale for påskeballade

admin

10 år siden

|

20/05/2014

Dagens topnyheder

Nicki Bille Nielsen kan formentlig se frem til et efterspil ovenpå sin anholdelse i København i påsken.

Ganske vist siger Københavns Politi til Ritzau, at man endnu ikke har taget stilling til, hvad man agter at gøre i sagen.

- Der er endnu ikke taget stilling til tiltalen, og sagen er stadig til juridisk vurdering hos Station City, siger pressekontakt Sebastian Richardsen.

Et norsk medie har dog fået en anden version.

Ifølge avisen Dagbladet har politiet allerede vurderet, at der er grundlag for at rejse en sag mod Rosenborg-angriberen.

- Sagen er gennemgået af vore jurister, og der vil blive rejst tiltale mod Nicki Bille Nielsen, siger samme Richardsen til Dagbladet.

Når anklagen endnu ikke er officiel, skyldes det angiveligt Nicki Billes arbejdsplads, der ligger i Trondheim.

- Sagen ligger hos anklagemyndigheden, som skal forkynde anklagen direkte overfor ham.

- Der er visse udfordringer i den forbindelse, i og med at han har bopæl i Norge, men det bliver ikke noget stort problem, siger Richardsen til den norske avis.

Han har dog senere overfor Dagbladet hævdet, at der må være tale om en sproglig misforståelse og fastholder, at der stadig er en mulighed for, at sagen bliver henlagt.

Nicki Bille Nielsen blev anholdt, fordi han sparkede til en parkeringsautomat og en cykel. I forbindelse med anholdelsen bed han en af betjentene, og derfor risikerer han tiltale for vold mod tjenestemand.

Det kan ende med ubetinget fængsel for angriberen, der ikke er med i landstræner Morten Olsens aktuelle trup.

Han har dog hele tiden nægtet sig skyldig og har klaget over den måde, han blev behandlet af politiet på under anholdelsen.

/ritzau/