Neymar viser VM-form i klar brasiliansk sejr

admin

10 år siden

|

04/06/2014

Panama bør ikke være en alvorlig udfordring for et brasiliansk landshold, der den kommende måned skal jagte en VM-titel, og de femdobbelte verdensmestre vandt da også en klar 4-0-sejr i testkampen tirsdag aften.

Det var angrebsstjernen Neymar, der satte brasilianerne i gang, da han skruede et direkte frispark op i målhjørnet efter 27 minutters spil.

Og så startede festen for hjemmepublikummet i Goiania, der blev vidner til en ensidig kamp, hvor det udelukkende var et spørgsmål om, hvor sport brasilianerne skulle vinde.

Landstræner Luiz Felipe Scolari har været ude med hård kritik af brasilianernes indsats i træningslejren, men måske er den barske træners humør blevet en smule bedre efter den klare sejr over mellemamerikanerne.

At Scolari tog kampen alvorligt viste den startopstilling, han mønstrede mod den beskedne modstander: Det kunne meget vel være tæt på de 11, der også skal starte på banen i VM-åbningskampen mod Kroatien 12. juni.

Julio Cesar vogtede målet. Dani Alves, Dante, David Luiz og Marcelo dannede forsvarskæde. Oscar, Ramires og Luiz Gustavo udgjorde midtbanen, mens Neymar, Fred og Hulk stod for offensiven.

Det var Dani Alves, der lavede 2-0-målet i første halvleg, mens Hulk lige efter pausen gjorde det til 3-0. Indskiftede Willian lavede det sidste mål 17 minutter før tid.

Brasilien spiller sin sidste testkamp mod Serbien fredag aften.