Moyes om United: Vi bliver gjort dårligere end vi er

admin

10 år siden

|

24/03/2014

Dagens topnyheder

Manchester United er ifølge manager David Moyes slet ikke så dårlige.

Det engelske mesterhold har fået masser af kritik de seneste måneder, hvor United er røget helt ud af titelkampen i Premier League med en øjeblikkelig afstand på 18 point til topholdet fra Chelsea.

- Vi er ikke så langt fra, som mange personer gerne vil have os til at være, og jeg er ikke i tvivl om, at vi vil forbedre os.

- Vi vil gerne vise, at vi stadig kæmper med, siger David Moyes forud for tirsdagens lokalbrag mod Manchester City på Old Trafford.

I den seneste uge har United hentet to sejre. Først blev Olympiakos slået i Champions League, inden det i weekenden blev til en sejr over West Ham i ligaen.

- I de sidste par kampe har mange spillere forbedret sig og leveret varen. Det overrasker mig slet ikke - vi har kvaliteten, og det har jeg sagt hele året, siger Moyes, der i sommer tog over efter den succesfulde legende Alex Ferguson.

- Vi har et godt hold med gode spillere. Vi har måske ikke spillet så godt, som vi kunne have gjort, men jeg synes, at vi har kvaliteterne på holdet.

Manchester United har især klaret sig skidt i duellerne mod Premier Leagues tophold i denne sæson.

På udebane tabte United 1-4 til Manchester City, Chelsea har banket mesterholdet med 3-0, mens Liverpool for lidt over en uge siden vandt med 3-0 på Old Trafford i en slem ydmygelse.

- Vi vil gerne præstere bedre i de store kampe, end vi har gjort.

- Men vi går ikke anderledes ind til de kampe. Vi vil vinde dem alle sammen.

- Vi går ud for at vinde alle kampe - ikke kun derbyet. Det betyder selvfølgelig endnu mere for fans'ene at spille et derby, men vi går ind til opgøret med intentionen om at vinde som altid, siger David Moyes.

Manchester City indtager tredjepladsen i Premier League - seks point efter Chelsea. City har dog spillet to kampe færre end topholdet fra London.

/ritzau/Reuters