Manchester City-topscorer raser efter flad fødselsdag

admin

10 år siden

|

20/05/2014

Dagens topnyheder

Et manglende håndtryk. En lagkage. Og en åbenmundet agent. Det er nogle af ingredienserne i en tilsyneladende meget speget sag i engelsk fodbold.

På bundlinjen står dog skrevet, at stjernespilleren Yaya Touré er meget utilfreds med tilværelsen i Manchester City, som han netop har været med til at gøre til engelsk fodboldmester.

Det har fået de engelske medier til at spekulere i, om han vil forlade klubben, som han har kontrakt med tre sæsoner endnu.

Midtbanespillerens agent, Dimitry Seluk, har været i medierne med anklager om, at klubben ikke lykønskede Yaya Toure nok, da han den 13. maj fyldte 31 år.

Ifølge agenten blev Yaya Toure "meget oprørt" over, at ingen fra Manchester Citys ledelse gav hånd til fødselaren og ønskede tillykke, da klubbens spillere for nylig var i Abu Dhabi.

- Ingen af dem gav ham hånden på hans fødselsdag. Det er virkelig sygt, siger Dimitry Seluk ifølge BBC.

Manchester City ønskede Yaya Toure tillykke med fødselsdagen på klubbens Twitter-profil, og spilleren fik overrakt en lagkage på turen til Abu Dhabi.

Men det er åbenbart ikke nok for spilleren, der scorede 20 mål i Premier League i den netop overståede sæson.

Manchester City har foreløbig ikke kommenteret affæren, mens Yaya Toure siger følgende:

- Alt, hvad Dimitry har sagt, er sandt. Han taler på mine vegne. Jeg vil give et interview efter VM for at forklare, meddeler Yaya Toure på sin Twitter-profil.

Han skal i næste måned deltage ved VM i Brasilien sammen med Elfenbenskystens landshold.

/ritzau/