Mallorca: Tjek ind på et pirathotel

Finn Jensen

11 år siden

|

02/01/2013

LIGE NU LÆSER ANDRE OGSÅ

Den lille badeby Santa Ponsa, der ligger 20 km fra Mallorcas hovedby Palma, er kendt for at være et mere roligt og familievenligt feriemål end de mere kendte nabobyer som Magalluf og Palma Nova.

Snart bliver det for alvor også vildt og farverigt i Santa Ponsa, hvor øens første pirathotel slår dørene op til foråret.

Et temahotel
- Pirates Village er både en nyhed for os, men også en stor nyhed for Mallorca og De Baleariske Øer, siger produktchef Michael Buch fra Falk Lauritsen Rejser og fortsætter:

- Det er et temahotel, der er bygget op omkring en pirathistorie, som man kan følge med i fra man tjekker ind til man tjekker ud. Historien om Kaptajn Roses, hans smukke hustru, deres loyale hund og den ondskabsfulde troldmand udspiller sig i piratbyen Pirates Village, hvor børnene tages med på et rigtigt sommereventyr og jagten på en stor skat, siger Michael Buch.

En totaloplevelse for familien

Hotellet, der ligger cirka 300 meter fra stranden, er en totaloplevelse for de yngste familiemedlemmer fra 3 år og opefter.

I poolområdet finder man et piratskib, og rundt om på værelser og fællesområder, bærer interiøret præg af sørøverhistorien, og undervejs er der mulighed for at følge med i historien på egen hånd eller via fællesarrangementer.



- Santa Ponsa er måske ikke så kendt som flere af nabobadebyerne, men her er en rigtig lækker, børnevenlig strand, en fin marina, hyggelige restauranter samt en lang række lokale byer og udflugtsmål i nærheden, siger Michael Buch. 

Også Falk Lauritsen Rejsers direktør er begejstret:



- Mallorca har igennem mange år været blandt vores allermest efterspurgte rejsemål. Øen byder på noget for enhver smag, men et decideret temahotel, er noget helt nyt. Vi glæder os over at være de første på det danske marked til at introducere dette nye koncept, som falder vældigt godt i tråd med vores ønske om at gøre noget ekstra for de mange børnefamilier, som vælger at rejse til Mallorca igen og igen, siger Søren Falk Lauritsen.