Lindberg og HSV må ned i tredjebedste række

admin

10 år siden

|

03/06/2014

Dagens topnyheder

Meget tyder på, at Hans Lindberg og Henrik Toft Hansen skal ud at finde sig en ny arbejdsgiver for den kommende sæson.

Deres tyske klub HSV Hamburg har tirsdag for anden gang fået afvist ansøgningen om at spille med i Bundesligaen i den kommende sæson, fordi klubbens økonomi ikke hænger sammen.

Derfor står klubben til at blive tvangsnedrykket til den tredjebedste række.

- Beslutningen har været enstemmig blandt alle otte medlemmer af præsidiet.

- HSV har ikke kunnet sandsynliggøre, at man er økonomisk bæredygtig ved udgangen af denne sæson eller i næste sæson, siger Bundesligaens direktør, Holger Kaiser, til nyhedsbureauet SID ifølge Hamburger Morgenpost.

HSV Hamburg har et enkelt halmstrå tilbage af klynge sig til. Klubben har mulighed for at prøve afgørelsen ved Bundesligaens ankeinstans.

De økonomiske problemer skyldes, at rigmanden Andreas Rudolph har trukket sig som bestyrelsesformand og økonomisk støtte.

Den tidligere håndboldspiller har igennem 10 år postet et beløb i omegnen af 25 millioner euro (cirka 187 millioner kroner) i klubben, og det har blandt andet resulteret i en sejr i Champions League sidste sæson og et tysk mesterskab i 2011.

Hans Lindberg, der kom til Hamburg i 2007, har kontrakt med klubben frem til sommeren 2017.

Henrik Toft Hansen skiftede sidste sommer til den tyske klub, hvor han fik en treårig aftale.

Begge spillere skal nu på jobjagt, mens målmand Marcus Cleverly allerede tidligere på sæsonen meddelte, at han skifter Hamburg ud med KIF Kolding i næste sæson.

/ritzau/