Jysk Group fortsætter med at vokse og tjene penge. Siden åbningen af det første Jyske Sengetøjslager i 1979 har Lars Larsen støt øget selskabets omsætning og årsresultat.
Således også i regnskabsåret 2014/15, hvor det blev til et overskud før skat og renter på 3,1 milliarder kroner, hvilket er 126 millioner bedre end i forrige regnskabsår.
Også omsætningen er gået frem fra 20,6 milliarder kroner til 21,9 milliarder kroner.
- Målet har altid været, at Jysk skal være en større og mere profitabel virksomhed. Den øgede omsætning og indtjening vidner om, at vi igen i år har gjort det godt og nået nye milepæle i udviklingen af Jysk Group.
- Vi er dog langtfra i mål, og der skal fremover åbnes masser af Jysk-butikker i hele verden.
- Samtidig vil vi fortsætte med at styrke og udvide vores online forretning, så vi også på den platform er til stede i alle de lande, hvor Jysk har butikker, siger ejer og bestyrelsesformand Lars Larsen i en pressemeddelelse.
Det betyder, at overskuddet for en stor dels vedkommende skal geninvesteres i virksomheden, blandt andet i form af nye lagre i Tyskland og Bulgarien samt en udvidelse af det nuværende lager i Uldum ved Horsens.
Jysk Group driver i dag 2300 butikker fordelt på 41 lande. Sammenlagt har koncernen mere end 20.000 medarbejdere.
Det seneste år er der åbnet 98 nye Jysk-butikker, herunder den første af slagsen i Montenegro.
Efter regnskabsafslutningen er der desuden åbnet butikker i Grækenland, Albanien, Vietnam og Singapore.
Foruden Jysk- og Dänisches Bettenlager-butikkerne har Lars Larsen også puttet penge i en række andre møbelkæder, herunder Idemøbler, Ilva og Bolia.com.
Hans investeringer tæller desuden havemøbelproducenten Scancom, Himmerland Golf & Spa Resort, sushi-kæden Letz Sushi og hotel Ferdinand i Aarhus.
/ritzau/