Lars Jacobsen spiller gerne på landsholdet til 2016

admin

10 år siden

|

14/05/2014

Dagens topnyheder

Den 34-årige danske højre back Lars Jacobsen er stadig sulten efter at spille landsholdsfodbold. Således blev han mandag udtaget til de to venskabskampe mod Ungarn og Sverige i slutningen af maj.

Står det til Lars Jacobsen selv, så spiller han i de rød-hvide farver, så længe han kan.

- Hvis træneren synes, jeg er god nok og kan bruge nogle af de kvaliteter, jeg har, så vil jeg gerne stå til rådighed, siger Lars Jacobsen, der har kontraktudløb i FC København til sommer.

Han står også gerne til rådighed frem mod EM-slutrunden i Frankrig i 2016.

- Det kræver selvfølgelig, at den arbejdsgiver jeg får efter sommerferien også berettiger til, at man kan spille på et landshold, siger Lars Jacobsen.

- Men så længe jeg spiller på et godt nok niveau, og at træneren har lyst til at udtage mig, så er han velkommen til det, lyder det.

Torsdag spiller Lars Jacobsen formentlig sin sidste finale som FCK'er, når københavnerne i Parken møder danmarksmestrene fra AaB i pokalfinalen.

Lars Jacobsen vil ikke oplyse om eller kommentere på sin fremtid før efter sæsonens sidste kamp på søndag. Men ifølge flere medier er han tæt på en kontrakt i den franske klub Guingamp.

Dermed sender det Lars Jacobsen til den bedste franske liga og tilmed en Europa League-kvalifikation, efter at klubben vandt pokalfinalen 2-0 over Rennes.

Danmarks A-landshold spiller testkamp mod Ungarn 22. maj på udebane og mod Sverige 28. maj i Parken.

/ritzau/