Kasper Schmeichel forlænger med Leicester til 2018

admin

10 år siden

|

04/06/2014

Dagens topnyheder

Den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel har forlænget sin kontrakt med Leicester City med fire år, så den nu løber til sommeren 2018.

Det oplyser den nyoprykkede Premier League-klub onsdag eftermiddag på sin hjemmeside.

- Jeg har følt mig hjemme i Leicester, siden jeg ankom hertil for tre år siden, og det har altid føltes som det rigtige valg for mig, siger Kasper Schmeichel.

- Jeg har hele tiden haft en god følelse af, at min fremtid ville falde på plads, når vi opnåede målet om oprykning til Premier League, og jeg vil gerne takke klubbens ejere og managere for, at det nu er sket.

- Jeg kan ikke vente, til jeg skal spille i Premier League med denne klub. Med vores trænerstab, vores trup og de nye spillere, der kommer til, har vi en god chance for at få en fin sæson, lyder det fra Kasper Schmeichel.

Den 27-årige dansker spillede samtlige 46 ligakampe, da Leicester sikrede sig oprykningen i den netop overståede sæson, og han blev kun passeret 43 gange.

Citys manager Nigel Pearson er meget tilfreds med at holde på sin sidste skanse, og han ser det som en cadeau til arbejdet i Leicester, at Schmeichel har valgt at forlænge.

- En spiller med hans kvaliteter har haft en række andre muligheder, men han ønsker stadig at være en del af det, vi laver i Leicester, og det fortæller noget om, hvor vi er på vej hen, siger Nigel Pearson.

Schmeichels seniorkarriere startede i Manchester City, hvorfra han blev lejet ud til en håndfuld forskellige klubber, inden han i 2009 blev solgt til Notts County.

Året efter gik turen til Leeds, hvor han spillede en enkelt sæson, før han i 2011 skrev sin første kontrakt med Leicester.

/ritzau/