admin

10 år siden

|

11/05/2014

Efter at have slået selveste Canada efter straffeslagskonkurrence i den første kamp ved A-VM i ishockey i Hviderusland, stillede Frankrig op som favorit i den anden kamp mod Italien i gruppe A. Men italienerne overraskede ved at vinde 2-1 på et sent mål.

Dermed fik Italien oprejsning for det indledende nederlag på 0-3 til Norge lørdag.

Frankrig havde flest forsøg i en forholdsvis lige første periode, der sluttede uden mål. De kom i den næste.

Godt midtvejs var der endelig succes på et af de mange franske forsøg, da Laurent Meunier gjorde det til 1-0. Føringen holdt kun knap to minutter, så havde italienernes Giulio Scandella udnyttet en powerplay-situation til at udligne til 1-1.

I den tredje periode var Frankrig det mest dominerende hold og havde klart flest afslutninger, men i stedet slog Italien kontra og scorede sejrsmålet til 2-1 ved Markus Gander bare 58 sekunder før tid.

Danmark er også en del af gruppen, og både Frankrig og Italien er blandt de hold, som Danmark kan komme til at slås med i den nederste halvdel.

Nu er Italien og Frankrig noteret for henholdsvis tre og to point, mens Danmark som det eneste hold i gruppen stadig er på 0 point.

Men det kan ændre sig, når holdet møder Norge søndag klokken 15.45.