IKEA udvider sortimentet i denne by: Nu kan du købe over 300 varer

Jakob A. Overgaard

17 uger siden

|

23/05/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com

Dagens topnyheder

IKEA har netop annonceret en spændende nyhed.

Den populære svenske møbelgigant tilbyder nu over 300 forskellige produkter, som kunder i Esbjerg nu kan købe direkte i byens Planning Studio på Østre Gjesingvej.

Dette nye initiativ betyder, at IKEA-entusiaster i Esbjerg ikke længere behøver at nøjes med inspiration og rådgivning, men nu også kan tage deres favoritter med hjem med det samme.

Denne ændring kommer efter, at IKEA har lyttet til feedback fra deres kunder, der har efterspurgt muligheden for at købe produkter direkte i butikken.

Andreas Møller, leder af Planning Studio i Esbjerg, fortæller, at det nye tiltag er en direkte reaktion på kundernes ønsker og behov. "Vi har oplevet, at kunderne gerne vil kunne tage varerne med hjem med det samme, og derfor har vi arbejdet på at få dette på plads," siger han til Migogesbjerg.dk.

De nye produkter i Esbjerg-butikken er inddelt i tre hovedkategorier: køkken, soveværelse og dagligstue. For at gøre plads til de nye varer har IKEA fjernet nogle af de eksisterende udstillinger, hvilket har gjort det muligt at integrere de nye produkter uden at udvide butiksarealet.

Andreas Møller forklarer, at butikken løbende vil tilpasse sortimentet ud fra kundernes input og behov.

I forbindelse med sommerens snarlige ankomst har IKEA også sørget for, at nogle af deres mest populære havemøbler er udstillet ved indgangen. Disse kan bestilles hjem, hvilket giver kunderne en smagsprøve på sæsonens nyeste kollektioner.