I maj blev død person fundet i dansk å: Nu er der nyt

Kamille Isaksen

3 uger siden

|

13/06/2024
Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
I slutningen af maj måned blev en død person fundet i Ribe å.

Dagens topnyheder

Her blev der nemlig fundet en død person ved Ribe Å. Fundet blev gjort tidligt op morgenen, mens medarbejderen var i gang med at tømme et grødefang i åen.

Syd- og Sønderjyllands Politi blev straks tilkaldt og har siden arbejdet intensivt på stedet med hjælp fra Beredskabsstyrelsen og dykkere fra Forsvaret.

De følgende dage blev området nøje undersøgt, og søgningen i åen blev udvidet i håbet om at finde spor, der kunne kaste lys over den tragiske hændelse.

Nu, efter flere ugers stilhed, er Syd- og Sønderjyllands Politi vendt tilbage til stedet for at fortsætte deres undersøgelser.

Den 31. maj blev liget opdaget af en person ved Ribe Å. Politiet rykkede straks ud til det formodede gerningssted for at påbegynde efterforskningen. Dengang var der få detaljer tilgængelige, og offentligheden blev holdt i uvished om sagens nærmere omstændigheder.

Torsdag er der imidlertid sket en udvikling i sagen. Syd- og Sønderjyllands Politi har meddelt, at de igen er til stede ved Ribe Å for at genoptage deres undersøgelser. Ifølge politiets udtalelse på det sociale medie X, vil de fortsætte deres arbejde på stedet frem til klokken 16.

Du kan se opslaget her:

Selvom politiet er tilbage ved Ribe Å, har de ikke frigivet yderligere oplysninger om sagens gang eller baggrunden for den fornyede tilstedeværelse. Dette har efterladt mange spørgsmål ubesvaret, og offentligheden venter spændt på mere information om den mystiske sag.