admin

10 år siden

|

10/05/2014

Med ambitionen om at rykke op i Superligaen kunne kun en sejr bruges for Horsens lørdag aften. Men hjemme mod Fredericia, der ligger nummer otte i den næstbedste række, blev det til skuffende 1-1.

Det kunne Horsens med rette ærgre sig over. Holdet sad på stort set hele kampen og havde flere store chancer for at score mere end det ene mål.

Horsens dominerede kampen fra start, mens Fredericia som udgangspunkt havde fokus på en god organisation og lurede på kontraangreb, når muligheder bød sig.

Hjemmeholdet havde tidlige forsøg, men det blev i stedet udeholdet, der kom først på måltavlen, da Jesper Luth efter 19 minutter sikkert udnyttede et straffespark.

Det fik blot Horsens til at intensivere presset, og det resulterede i et par enorme muligheder for udligning.

Men i to situationer afværgede Fredericias målmand i samarbejde med den ene stolpe. Særligt Lasse Krygers hovedstød havde fortjent en bedre skæbne.

Kort efter pausen kom den fortjente udligning så. André Bjerregaard udnyttede et perfekt indlæg ved bageste stolpe til 1-1.

Horsens kontrollerede resten af kampen, men formåede ikke at udnytte flere fine muligheder.

Efter pointtabet ligger Horsens på femtepladsen, og der er nu otte point op til Hobro og andenpladsen, der sikrer forfremmelse. Silkeborg topper rækken med 10 point ned til Horsens. Der resterer seks spillerunder.