Avokado bliver også kaldt naturens eget smør. Den er fed og smækfyldt med gode vitaminer.
Men frugten er en lumsk én. Den kan være hård som beton, hvis den ikke er moden nok. Og den kan være svær at skære ud, fordi den er slibrig som bare pokker.
Når du ikke at spise den i det vindue på tre sekunder, hvor den er moden, er den brun og uspiselig.
Læs også: Han blander ost og nutella: Hans trick er tarveligt nemt og lækkert
Men faktisk er der nogle fine tricks til at afsløre, hvordan avokadoen har det inde i skrællen.
Sådan vælger du den perfekte avokado
I den tynde ende af avokadoen sidder resterne af en lille stilk. Når du fjerner den, skal hullet være gult.
Hvis hullet er brunt, er avokadoen overmoden, og er den grøn, er den umoden.
Sådan skærer du avokadoen ud
Når du så har fået fat i den perfekte frugt, kan den være svær at skære ud.
Men der findes også et mega smart og enkelt trick til det.
Se med i videoen nedenfor.