Har ladet sig vente på sig i 5 år: Nu lancerer TV2 Play eftertragtet funktion

Henrik R

69 uger siden

|

21/06/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
I fem år har det været lovet, men nu er det endelig blevet muligt.

Dagens topnyheder

Efter længe at have været efterspurgt, tager TV 2 Play nu et stort skridt fremad med lanceringen af en ny funktion, der gør det muligt for brugere at oprette individuelle profiler - inklusive en dedikeret profil til børn.

Denne opdatering kommer som en del af en nylig opdatering af TV 2 Play-appen.

Funktionen, som har været undervejs siden slutningen af 2018, er designet til at forbedre brugeroplevelsen ved at gøre det nemmere for husstandens medlemmer at tilpasse deres indhold og holde styr på deres yndlingsserier og film.

Individuelle brugere kan nu glæde sig over deres egen 'Se videre'-liste og 'Min liste', hvilket gør det lettere at holde styr på de programmer, de følger med i. Dette suppleres af personlige anbefalinger, der er tilpasset hver enkelt brugers præferencer.

I en udmelding fra TV 2 Play lyder det:

"Nu kan du oprette separate profiler til hele husstanden. Så kan du få bedre anbefalinger af serier og film, og du kan nemt holde styr på, hvor langt du er kommet i en serie."

En anden bemærkelsesværdig tilføjelse er muligheden for at oprette en børneprofil, hvilket gør det nemmere for forældre at styre, hvilket indhold der er tilgængeligt for de yngste medlemmer af husstanden.

Det er nu muligt at oprette op til fem brugerprofiler direkte via TV 2 Play-appen på en tv-enhed. Det er bekræftet, at denne nye funktion er tilgængelig på både Apple TV og Google TV.

Mens brugerprofiler har været en standardfunktion på mange andre streamingtjenester i adskillige år, har TV 2 Play ikke tilbudt en forklaring på, hvorfor deres implementering af denne funktion har taget så lang tid.

Denne opdatering markerer et betydeligt fremskridt for TV 2 Play i at tilbyde en mere skræddersyet og brugervenlig oplevelse for deres kunder.