Har du købt dette? Nu kaldes det tilbage

Laurids Gjelstrup

4 timer siden

|

23/10/2024
Nyheder
Foto: ArDanMe/Shutterstock
Foto: ArDanMe/Shutterstock
Nu kaldes det tilbage

Dagens topnyheder

De populære supper fra Danish Crown, der indeholder økologiske glutenfri kødboller, trækkes tilbage efter der er blevet opdaget melboller i nogle pakker.

Det skriver BT

Dette tiltag kommer som et svar på en potentiel sundhedsrisiko for forbrugere med glutenintolerance eller hvedeallergi.

Ifølge Fødevarestyrelsen omfatter tilbagekaldelsen pakker med 400 gram, som har produktionsdatoen 12/9 2024, og som er holdbare til 6/3 2026.

Det er vigtigt for forbrugere at være opmærksomme på disse oplysninger, da indtagelse af produktet kan udgøre en alvorlig risiko for dem, der er følsomme over for gluten.

De berørte kødboller er blevet solgt i en række butikker, herunder Rema 1000, Brugsen, Dagli’ Brugsen, Meny, Spar, Min Købmand, Letkøb, Superland og Løvbjerg.

Det anbefales, at forbrugere, der har købt dette produkt, tjekker deres fryser eller køleskab for at sikre, at de ikke har de pågældende pakker.

Det kan du gøre som forbruger

Forbrugere kan vælge at kassere produktet eller returnere det til butikken, hvor det blev købt.

Butikkerne vil typisk tilbyde refusion eller ombytning i sådanne tilfælde, hvilket gør det nemt for kunderne at håndtere situationen.

Danish Crown understreger vigtigheden af fødevaresikkerhed og arbejder aktivt på at sikre, at alle produkter overholder de gældende standarder.

Denne tilbagekaldelse er et eksempel på virksomhedens engagement i at beskytte forbrugernes sundhed og sikkerhed.

For dem, der er berørt af denne tilbagekaldelse, er det afgørende at handle hurtigt og følge de anbefalede retningslinjer.

Ved at returnere eller kassere de pågældende kødboller kan forbrugerne undgå potentielle sundhedsrisici.