Gerrard så karakter hos Liverpool: Vi vil gå hele vejen

admin

10 år siden

|

13/04/2014

Dagens topnyheder

Liverpools spillere fik i søndagens 3-2-sejr over Manchester City vist, at holdet vil gå hele vejen og vinde det engelske mesterskab.

Det mener anfører Steven Gerrard, der måtte fælde en del tårer efter den vigtige sejr over en af rivalerne i guldkampen.

Liverpool var foran 2-0, men sejren blev først sikret et kvarter før slutfløjt, da Philippe Coutinhos sendte Anfield i ekstase med den afgørende scoring til 3-2.

- Denne her sejr betyder virkelig meget. City kom tilbage, men jeg synes, at vi fik vist, at vi vil kæmpe til det sidste. Vi vil gå hele vejen.

- Det er nok de længste 90 minutter, jeg nogensinde har spillet. Jeg følte, at uret gik baglæns i flere perioder af kampen, siger Steven Gerrard til Sky Sports.

Efter 10 sejre i træk kan Liverpool selv afgøre mesterskabet ved at vinde sæsonens fire sidste kampe.

- Vi har fire pokalfinaler tilbage. Folk har sagt, at det her var den største kamp, men jeg er uenig. Jeg mener, at den største er mod Norwich, siger Gerrard med henvisning til næste uges udekamp mod Norwich fra bunden af ligaen.

- Vi har ikke vundet noget endnu. Det vigtigste er, at vi ikke lader os rive med af resultatet. Vi skal tage det roligt og forberede os på Norwich.

- Der har været nogle store øjeblikke i dag, og vores fans er meget glade. Vi har fri i morgen, og så begynder vi at forberede os på Norwich, siger anføreren.

Efter næste uges opgør mod Norwich får Liverpool om 14 dage besøg af Chelsea, der også er involveret i titelkampen.

Liverpool vandt senest det engelske mesterskab i 1990.

/ritzau/