Frankrig giver Norge en røvfuld i VM-test

admin

|

28/05/2014

Ved VM i Sydafrika for fire år siden scorede det franske fodboldlandshold kun et enkelt mål og blev sendt hjem efter de tre indledende gruppekampe.

Noget kunne tyde på, at Frankrig står bedre rustet offensivt til VM-slutrunden i Brasilien, der begynder i næste måned.

Tirsdag aften gennembankede franskmændene det norske landshold, der kom på besøg på Stade de France i Paris og blev sendt hjem med et 0-4-nederlag.

Den unge Juventus-stjernespiller Paul Pogba stod for det enlige mål i første halvleg, men efter pausen gik hjemmeholdet målamok.

Arsenal-angriberen Olivier Giroud scorede til både 2-0 og 4-0, og indimellem sørgede den kort forinden indskiftede Loic Remy for målet til 3-0.

Norge stillede med blandt andre den tidligere FC København-forsvarer Brede Hangeland i startopstillingen, og senere kom også en anden med FCK-reference, Daniel Braaten, på banen i afklædningen.

Frankrig er ved VM havnet i gruppe E sammen med Schweiz, Ecuador og Honduras. De to bedste hold i gruppen går videre til 1/8-finalerne.