Fra i morgen vises glimt af hemmelighederne: Kom med bag slottets mure hos kronprins Frederik og kongehuset

Emil Martesen

40 uger siden

|

30/11/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Fra i morgen er det muligt at komme med bag slottes mure hos kronprins Frederik og resten af kongehuset.

Dagens topnyheder

Julen står for døren og i hjertet af Danmarks julefejring står det kongelige hus.

Og i år, som en særlig julegave til folket, slår kongehuset sine døre op og inviterer danskerne til at blive en del af deres juletraditioner.

Fra den 1. december og frem, vil hver dag nemlig byde på en ny overraskelse, hvor offentligheden får et sjældent indblik i, hvordan de kongelige forbereder og fejrer julen.

Det skriver BILLED-BLADET.

Og det er ikke blot en chance for at se de glitrende juledekorationer og fornemme den festlige atmosfære, men også en mulighed for at forstå de dybere traditioner og værdier, der knytter sig til den danske kongefamilie.

Du får nemlig muligheden for at komme helt tæt på kongehuset, når den kongelige familie giver et indblik i deres forberedelser til højtiden.

Det er nemlig ikke kun de fysiske forberedelser, som udsmykningen af de kongelige residenser, der fanger opmærksomheden. Det er også de små ritualer og familietraditioner, som kongefamilien værdsætter, der kommer til udtryk. Disse øjeblikke, ofte skjult for offentlighedens øjne, giver et ærligt billede af kongefamiliens liv og deres forbindelse til julens sande ånd.

Gennem denne daglige gave fra kongehuset, får danskerne en chance for at føle sig tættere forbundet med deres kongelige familie og måske genopdage deres egen kærlighed til julens traditioner.